Meteen naar de inhoud

Calanda Riverline Cruises Cruisebeoordelingen

Calanda Riverline Cruises is een bedrijf dat zich richt op de aanbieding van riviercruises op de Rijn, de Main en de Donau. Het bedrijf biedt een diverse selectie van cruises die variƫren van een korte stedentrip tot langere, meer uitgebreide cruises langs verschillende landen.

Passagiers kunnen genieten van een rijk cultureel programma aan boord, met toegang tot verschillende excursies en activiteiten in de steden waar het schip aanmeert. Ook zijn er vaak opties voor fiets- of wandeltochten langs de rivieren, zodat passagiers de omgeving op een actievere manier kunnen verkennen.

Calanda Riverline Cruises richt zich voornamelijk op de Europese markt, met cruises die vaak starten in steden zoals Amsterdam, Frankfurt of Wenen. Deze cruises nemen passagiers mee langs historische steden en prachtige landschappen in landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

In samenvatting biedt Calanda Riverline Cruises passagiers een breed scala aan riviercruise opties in Europa, met een divers aanbod van schepen en een rijk cultureel programma aan boord. Passagiers kunnen genieten van comfortabele accommodaties, eetgelegenheden en entertainmentfaciliteiten, en hebben de kans om historische steden en prachtige landschappen langs de Rijn, Main en Donau te verkennen.

Calanda Riverline Cruises voert riviercruises uit door Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Calanda Riverline Cruises bezit twee schepen, de MS Andante en MS Allegro. Beiden zijn comfortabele schepen.

Onderstaand treft u het overzicht van de Calanda Riverline Cruises cruiseschepen en de verwijzingen naar beoordelingen van deze cruiseschepen.

MS Allegro beoordelingen
MS Andante beoordelingen

Bekijk het overzicht op cruisereview van alle schepen van Calanda Riverline Cruises.


Cruisebeoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *